نحوه خرید فروش سهام :
بعد از اینکه کد معاملاتی را اخذ کردید ( که شامل 5 عدد و 3 حرف اول نام خانوادگی شما می باشد مثلا" کد معاملاتی آقای تجارتی ( 22356 تجا ) است ) می توانید برای خرید و فروش با پر کردن فرم تقاضای خرید (3 نسخه) یا فروش (4 نسخه) و تحویل آن به کارگزاری اقدام کنید .
انواع روشهای خرید وفروش :
معامله سهام با قیمت باز : در این حالت قیمت معامله توسط فروشنده یا خریدار شرط نمی شود و به کار گزار اجازه می دهد که به بهای روز بازار اقدام به خرید یا فروش نماید . پر واضح است که کارگزار باید هنگام خرید به پایین ترین قیمت عرضه شده توجه داشته باشد در این شیوه در قسمت بهای سهام کلمه روز درج میکنید و در این حالت برای کارگزار انعطاف عمل بیشتری ایجاد می کند و به خرید و فروش سهم سرعت می بخشد د رعین حال این خطر وجود دارد که قیمت معاملاتی نسبت به قیمت مورد نظرمشتری تغییر زیادی کرده باشد .
معامله با قیمت معین : در این نوع معامله در فرم تقاضای خرید یا فروش قیمتی نوشته می شود که کار گزار فقط می تواند سهام شما را با این قیمت معامله کند در این قسمت حداقل قیمت برای فروش و حداکثر قیمت برای خرید را مشخص می کنید .
معامله به صورت همه یا هیچ : در قسمت توضیحات و شرایط ویژه سرمایه گذار از کارگزار در خواست می کند که همه سهم را یک جا معامله کند و اگر چنین چیزی مقدور نبود اصلا" آن دستور را انجام ندهد .
معامله سهام تا زمان مشخص : در قسمت ملاحظات و شرایط ویژه می توانید توضیحاتی بدهید مثلا" تاریخ اعتبار این تقاضا حداکثر تا تاریخ / / / می باشد بدین ترتیب اگر سهام تا این تاریخ خرید نشود یا به فروش نرسد این تقاضا هم خود به خود باطل است .
کارگزار یک روز پس از خرید یا فروش سهم یک نسخه از اعلامیه خرید یا فروش که در آن قیمت و هزینه های کار مزد در آن مرقوم شده به مشتری خواهد داد و در هنگام خرید یک ورقه دیگر به نام سپرده سهام یا گواهینامه نقل و انتقال سهام نیز که به عنوان سند مالککیت سهم شما در شرکت است به شما تحویل داده می شود که ارائه این برگه در هنگام فروش لازم است .
با به کارگیری سی شیوه ساده از هنگام بارداری تا پایان دوسالگی افزون بر رشد جسمانی مناسب، زمینه های افزایش بهره هوشی کودکان را تقویت کنید. از آنجا که پایه ریزی و شکل گیری رشد جسمانی و ذهنی کودکان از هنگام بارداری تا پایان دو سالگی است، به کارگیری این 30 شیوه به طور هماهنگ به رشد همه جانبه و مناسب کودک کمک می کند.
در هنگام بارداری
1) تیروئیدتان را آزمایش کنید زیرا کم کاری خفیف تیروئید در خانمهای باردار سبب کاهش معنی داری در هوش کودکان می شود.
2) کولین مصرف کنید، این ماده مغذی در گوشت، تخم مرغ و حبوبات وجود دارد.
3) ویتامین هایی را که پزشک در دوران بارداری برای شما تجویز می کند مصرف کنید.
4) با جنین خود حرف بزنید و او را صدا کنید.
5) از نوشیدن قهوه و خوردن دارو بدون تجویز پزشک اجتناب کنید.
در شش ماهه نخست پس از تولد به این نکات توجه داشته باشید
6) فرزندتان را با شیر مادر تغذیه کنید.
7) در صورت بروز افسردگی بعد از زایمان ، برای درمان آن اقدام کنید.
8) منابع غنی از آهن مانند گوشت، سبزیجات، تخم مرغ و میوه های تازه مصرف کنید.
9) در زمان شیردهی خوردن غذاهای حاوی ویتامین12 B مانند مخمر، نان، غذاهای دریایی و تخم مرغ را فراموش نکنید.
10) برای کودکتان موسیقی به ویژه موسیقی سنتی و کلاسیک پخش کنید.
11) کودک را ماساژ دهید ، مطالعات نشان داده اند که ماساژ روزانه کودکان رشد مغزی آنان را به میزان قابل توجهی افزایش می دهد.
از شش ماهگی تا یک سالگی کودک چه کنیم؟
12) با کودکتان به طور مستقیم و چشم در چشم صحبت کنید.
13) معنای لغات را با اشاره ارتباط دهید ؛ به طور مثال هنگامی که نام چیزی را می برید به آن اشاره کنید یا کودک را در مقابل آن نگه دارید.
14) با هدیه های مخصوص کودکان، او را تشویق کنید.
15) اجازه آزادی حرکت به کودکان بدهید، بگذارید که آنها کنجکاوی غریزی شان را همواره به کار برند.
16) تشخیص و فرق گذاری بین اشیا را به کودکتان با پرسش و گفتن جواب درست بیاموزید.
17) کودکان از آموزش اجباری خوششان نمی آید، از آن بپرهیزید.
18) هنگامی که فرزندتان احساس خستگی کرد، آموزش را قطع کنید.
دوران یک تا دو سالگی کودک
19) کودکان را با غذاهای سرشار از آهن تغذیه کنید.
10) به کودکان میان وعده های سالم و مغذی بدهید و از دادن میان وعده های بی فایده مانند پفک و چیپس به کودک خودداری نمایید.
21) برای کودکتان کتاب بخوانید.
22) در حضور او مطالعه کنید.
23) برای او اسباب بازی های کمک آموزشی تهیه کنید.
24) با کودک خود بازی کنید. شرکت در بازی های دسته جمعی ، مهارت های هوش اجتماعی کودک را افزایش می دهد.
25) مطمئن شوید کودکتان خوب استراحت کرده است، خوابیدن دستکم ده ساعت در شبانه روز برای او لازم است.
26) هنگامی که با کودکتان صحبت می کنید صداهای اضافی مانند رادیو و تلویزیون را خاموش کنید و نور را در حد متوسط نگاه دارید.
27) درخواست های تکراری کودک را اجابت کنید. تکرار ارتباط نورون ها را در مغز تقویت می کند بنابراین اگر برای چندمین بار از شما می خواهد کتابی را برایش بخوانید ، بدون اصرار و پافشاری روی خواندن یک داستان دیگر ، آن را برای او بخوانید.
28) وقتی کودک نوپای شما به چیزی اشاره می کند و نامش را می پرسد در جوابش به او اطلاعات بیشتری بدهید. به طور مثال: آن یک توپ است، یک توپ آبی با خط های قرمز.
29) در تربیت کودک انضباط همراه با محبت فراوان داشته باشید.
30) هرگز به کودکتان نگویید «تو چیزی نمی فهمی» زیرا اگر کودک آن را باور کند، حرف شما تحقق خواهد یافت.
|
|
باردار هستید؟ برخی نشانه ها همچون عقب انداختن پریود تا یک یا دو هفته، نشان دهنده بارداری زنان هستند. از هر 10 خانم، 7 نفر از آنها در 6 هفتگی نشانه های بارداری را از خود بروز می دهند.
اگر پیگیر تاریخ پریود خود نیستید یا قاعدگی بی نظمی دارید که هر ماه تغییر می کند، نمی توانید در تاریخی مشخص منتظر شروع دوره قاعدگی باشید. اما اگر هر کدام از نشانه های زیر را داشتید – البته نه همه خانم ها، بلکه بیشتر آنها – و متوجه شدید پریود هم نشده اید، ممکن است باردار باشید. برای اطمینان می توانید از تست های خانگی برای تشخیص بارداری استفاده کنید.
10. بیزاری از غذا
اگر تازه باردار شده باشید، بعید نیست از بوی قرمه سبزی یا قهوه حالتان بد شود و برخی از رایحه ها منجر به حالت تهوع شما بشوند. با اینکه به طور صددرصد تایید نشده است، اما این روند احتمالا عوارض افزایش هورمون استروژن در بدن است. ممکن است در این دوران متوجه شوید دیگر به غذاهایی که تاکنون عاشق آنها بوده اید، علاقه ای ندارید.
9. تغییر حالت های روحی
در دوران بارداری بسیار نرمال و طبیعی است که تعادل احساسی نداشته باشید و خیلی زود تغییر حالت دهید. دلیل آن تغییر هورمون های بدن و تاثیر آنها روی سیستم عصبی است. هر فردی واکنش متفاوتی به این موضوع دارد. برخی از زنان باردار دچار افزیش احساسات – خوب یا بد – می شوند و برخی دیگر افسرده یا مضطرب می شوند.
نکته: اگر احساس غمگینی یا ناامیدی می کنید و از عهده مسوولیت های روزانه خود بر نمی آیید یا تفکرات خودکشی در سر می پرورانید، حتما به مشاور و روانشناس مراجعه کنید تا درمان درست را به شما ارایه دهد.
8. باد کردن شکم
تغییرات هورمونی در ابتدای دوران بارداری باعث می شود تا احساس کنید شکم شما باد کرده است – درست همچون اتفاقی که پیش از پریود برای برخی خانم ها پیش می آید. به همین دلیل ممکن است احساس کنید لباس هایتان در ناحیه کمر برایتان تنگ شده است. این اتفاق وقتی هنوز رحم شما بسیار کوچک است اتفاق می افتد.
7. تکرر ادرار
زمان کوتاهی پس از باردار شدن، تغییرات هورمونی ایجاد شده باعث می شوند تا جریان خون در ناحیه کلیه افزایش پیدا کند. این مساله باعث می شود تا مثانه خیلی سریع پر شود و شما مجبور هستید خیلی زود به زود دستشویی بروید. این نشانه از اوایل هفته ششم در سه ماهه نخست آغاز می شود.
تکرر ادرار در طول بارداری ادامه خواهد داشت. حجم خون در دوران بارداری افزایش پیدا می کند و باعث تولید مایعات بیشتر در بدن و جمع شدن آنها در مثانه می شود. با بزرگ شدن جنین در رحم این مساله باعث فشار آمدن به مثانه می شود.
6. خستگی
بدون دلیل احساس خستگی می کنید؟ هنوز ثابت نشده است دلیل خستگی های ابتدای دوره بارداری در نتیجه چیست. اما احتمال دارد به دلیل افزایش پی در پی هورمون پروژسترون باشد که روی خواب زنان باردار تاثیر می گذارد. البته حالت تهوع های صبحگاهی و تکرر ادرار در طول شب نیز در خستگی و بی حالی بی تاثیر نیستند.
پس از ورود به سه ماه دوم، کمتر احساس خستگی خواهید داشت. البته این حس دوباره در انتهای بارداری به سراغ شما خواهد آمد زیرا مدام در حال حمل وزن بیشتر از خود هستید و شب ها نیز راحت نمی خوابید.
5. سینه های دردناک و بادکرده
یکی از نخستین نشانه های بارداری، باد کردن و دردناک شدن سینه هاست که در نتیجه افزایش هورمون های بدن ایجاد می شود. این درد پس از اتمام سه ماهه نخست به میزان زیادی کاهش پیدا می کند زیرا بدن خودش را با میزان هورمون ها تطبیق داده است.
4. حالت تهوع
برخی از زنان یک ماه پس از باردار شدن دچار حالت تهوع های صبحگاهی می شوند. برخی دیگر نیز یک یا دو هفته زودتر این اتفاق رخ می دهد. البته این حالت مختص صبح نیست. حالت تهوع - با یا بدون استفراع - می تواند در هر ساعتی از روز اتفاق بیفتد.
حدود نصف زنان باردار که دچار تهوع می شوند پس از قدم گذاشتن به سه ماهه دوم، کاملا خوب می شوند. البته گاهی ممکن است تا ماه چهارم نیز ادامه داشته باشد.
3. عقب افتادن پریود
اگر پریود منظمی دارید و این ماه عقب افتاده، ممکن است باردار باشید. اما اگر قاعدگی منظمی ندارید با مشاهده نشانه های دیگر همچون تکر ادرار، حالت تهوع، سفت و دردناک شدن سینه ها و ... می توانید احتمال دهید که باردار هستید.
2. افزایش دمای عمومی بدن
هنگامی که دمای بدن شما هنگام صبح و پیش از بلند شدن از جا و خوردن غذا، خیلی بالاست و این مساله تا 3 هفته همچنان ادامه داشت، احتمالا باردار هستید.
1. نتیجه مثبت تست بارداری خانگی
با همه تبلیغاتی که شرکت های تولید کننده این تست ها ارائه می کنند، اما هیچ کدام از آنها تا یک هفته پس از عقب افتادن پریود، دقیق و قابل اعتماد نیستند. بنابراین، اگر پیش از این تاریخ تست کردید و جواب منفی بود، حتما چند روز بعد نیز این تست را تکرار کنید. این را در نظر داشته باشید، جنین پیش از آنکه شما متوجه شوید باردار هستید رشد می کند و هنگامی که شک دارید، باید حتما مراقب سلامتی خود باشید.